Skip to content

Stressbeheersing

Binnen IMprove-Y combineren we unieke expertise op het gebied van werkervaring binnen speciale eenheden en de kennis van een psycholoog die werkzaam is voor defensie. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte trainingen aanbieden die gericht zijn op stressbeheersing en het versterken van stressbestendigheid. Onze mogelijkheden variëren van seminars tot volledige trainingstrajecten, allemaal ontworpen om jou te helpen omgaan met stress in uitdagende situaties.

Wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en ontdek de mogelijkheden.

De presentatie van IMprove-Y was een verrijkende ervaring voor ons team. Elk van ons heeft op persoonlijke wijze waardevolle inzichten uit de sessie kunnen halen, die direct toepasbaar zijn in ons werk. Voor velen van ons was het een ‘eye-opener’ om te realiseren hoe nauw werk en privé met elkaar verbonden zijn, en hoe deze verbondenheid ons functioneren op beide gebieden beïnvloedt. Deze bewustwording heeft ons doen realiseren dat er een delicate balans is tussen werk en privé, en dat het essentieel is om deze balans te bewaken voor een gezond en effectief leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Neem contact op
Back To Top