Skip to content

Medische training

Bij IMprove-Y geloven we dat eenvoud vaak de sleutel tot kracht is, vooral als het gaat om medische trainingen. Onze medische trainingen worden geleid door een Special Forces-Medic, die als geen ander begrijpt dat eenvoud de effectiviteit van je vaardigheden vergroot. Of je nu een beginner bent zonder medische ervaring of iemand die zijn kennis als first responder wil verdiepen, onze training is er geschikt voor.

Als je geïnteresseerd bent in het combineren van medische trainingen met aspecten zoals gewelds- en gevaarsbeheersing, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. 

Zojuist de cursus first responder gevolgd. De aanleiding om deze cursus te volgen, is dat in mijn perceptie er altijd bij een incident gekeken wordt naar de ambtenaar omdat deze dit vast heeft geleerd. Met bovenstaande in mijn achterhoofd wil ik zoveel mogelijk kennis en kunde vergaren om de juiste hulp te kunnen bieden, en daarna niet het gevoel te hebben ‘van had ik maar’.

De cursus sloot perfect aan bij mijn verwachtingen en ik heb nu meer handvaten om te kunnen handelen. Voor de toekomst zou ik adviseren om de cursus meerdaags te maken of een extra cursus aan te bieden die nog meer de diepte in gaat. Voor de rest echt een topcursus en begeleiding vanuit Lex (IMproveY), en Ivo en Raoul (IenRgeweldsoplossingen)”

Neem contact op

Voor extra informatie over onze partners op dit gebied, nodigen we je uit om onze partnerpagina te bezoeken.

Back To Top