Skip to content

Over IMprove-Y

De naam

Over IMprove-Y

De eerste twee letters van “IMprove” zijn met opzet in hoofdletters geschreven, en dat heeft een reden. Als we alleen het woord “prove” zouden bekijken, gaat het over “bewijzen”.

Bij IMprove hechten we minder waarde aan “bewijzen” maar leggen we de focus op “verbeteren” van wat je al in je hebt.

Werk aan wat je al kunt. Want die capaciteit zit al in jou, als je er maar in gelooft! De “Y” staat symbolisch voor You! Want het proces van verbetering begint bij jezelf, wij zijn er alleen om je daarbij te ondersteunen!

Over mij

Lex ten Velde

Ik ben Lex. Als operator binnen een speciale eenheid van defensie, met als neventaak Special Forces Medic en later als fulltime trainer in Fysiek Mentale Weerbaarheid, ben ik vastberaden om mijn expertise nu buiten defensie in te zetten. Ik geloof sterk in de waarde van wat wij binnen onze eenheid hebben geleerd en toegepast, en ik ben ervan overtuigd dat deze kennis een directe bijdrage kan leveren aan een breed scala van individuen, zowel binnen als buiten defensie.

Mijn jarenlange ervaring hebben me geleerd hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal veerkrachtig te zijn, vooral in uitdagende situaties. Deze vaardigheden zijn niet alleen relevant binnen militaire operaties, maar ook in het dagelijks leven, in verschillende beroepen en in persoonlijke situaties. Ik ben vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun eigen veerkracht te versterken en hun doelen te bereiken.

IMprove-Y & IMprove-X

Samenwerking

De unieke kracht van IMprove-Y schuilt ook in de nauwe samenwerking met IMprove-X. Hier komen de twee werelden van uitgebreide praktijkervaring en theoretische kennis samen: X&Y, Lynn en Lex

IMprove-X beschikt over een breed scala aan expertise op het gebied van psychologie en coaching van het hoogste niveau. Met jarenlange ervaring als psycholoog binnen defensie, biedt IMprove-X unieke mogelijkheden om jou verder te helpen, of je nu als individu vastloopt of met je team uitdagingen tegenkomt.

Door middel van trainingen, coaching en advies willen wij bijdragen aan het vergroten van de weerbaarheid en effectiviteit van individuen en teams. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het bereiken van persoonlijke doelen of het verbeteren van prestaties op professioneel gebied, wij zijn hier om te helpen.

Met passie en toewijding staan wij klaar om onze expertise buiten de grenzen van defensie te brengen en een positieve impact te maken op het leven van anderen.

Back To Top